Hva vil vi med verdens aidsdag?

HivNorge og Helsedirektoratet inviterer til en workshop om hva vi vil med verdens aidsdag, om hva vi ønsker å oppnå med markeringen og hvordan vi sammen kan lage gjennomførbare aktiviteter.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

I forbindelse med evalueringsmøtet for verdens aidsdag 2014 ble det besluttet at HivNorge skulle ta over ”stafett-pinnen” og påta seg koordineringen av verdens aidsdag 2015.

Dette gleder vi oss veldig til! Imidlertid viser både evalueringen og erfaringer gjennom flere år at det kan være behov for å se nærmere på hva vi alle vil med verdens aidsdag og da trenger vi alle kloke og engasjerte hoder.

Derfor har HivNorge i samarbeid med Helsedirektoratet gleden av å invitere deg/dere til en workshop 28. april på Thon Hotel Opera, Oslo.

Benytter ellers anledningen til å takke Ungdomsnettverket for hiv/aids i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU)) for deres gode innsats som koordinator.

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.