Fra negativ til positiv

HivNorge ønsker å rette søkelyset på hvilke strategier enkelte hivpositive utvikler i møte med fordommer og inviterer hivpositive, forskere og andre om samtaler rundt det å se på positive sider ved hivdiagnosen. Dette er temaet for et samtalemøte på Pride House under Oslo Pride.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Skal vi fjerne stigmaet og mytene omkring hiv, trenger vi de gode historiene. Fokuset er ofte på de negative sakene. Hvilke bilder av hivpositive som lever gode liv får plass i offentligheten? Har vi blitt fanget av offerollen slik at dette ikke kommer fram?

Bergljot Rosvoll som skal snakke om atferdsendring.

Helseatferd

HivNorge ønsker å rette søkelyset på hvilke strategier enkelte hivpositive utvikler i møte med fordommer og inviterer hivpositive, forskere og andre om samtaler rundt det å se på positive sider ved hivdiagnosen.»

Bergliot Rosvoll sier dette foredraget handler om hvordan våre egne negative tanker og følelser kan stå i veien for det livet vi ønsker å leve – og hva vi kan gjøre med det. – Du vil få verktøy for å håndtere grubling, smerte og et «kranglete» hode, samtidig som du får gjort det som er viktig og verdifullt for deg, sier Bergljot Rosvoll til hivnorge.no

 

Hvor: Pride House, Nedjma, Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, Oslo

Litteraturhuset

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.