Nyheter

emis_bred

Europeisk MSM-undersøkelse

05.12.2017

I disse dager pågår det en stor europeisk undersøkelse om seksuell helse blant menn som har sex med menn. Også nordmenn er invitert til å delta, noe Helsedirektoratet oppfordrer alle homofile menn og andre menn som har sex med menn til å gjøre.

Les mer
tatovering_bred

Ubegrunnet frykt for smitte

03.12.2017

På et tatoverings- og piercingstudio i en av landets større byer blir kundene presentert for et spørreskjema hvor de må bekrefte at de ikke har sykdommer som hiv og gonoré. Dette mener HivNorges styreleder Leif-Ove Hansen er helt unødvendig.

Les mer
plusspris_bred

Plussprisen til Ingrid Slørdal

01.12.2017

Plussprisen for 2017 ble tildelt sykepleier Ingrid Slørdal under konferansen HIV17 Beyond zero på verdens aidsdag. Arrangementet var et samarbeid mellom Nye Pluss og HivNorge. En glad og rørt Slørdal er tydelig stolt av prisen.

Les mer
miagundersen_bred

Mia Gundersen på Beyond Zero

01.12.2017

Mia Gundersen åpner festen Beyond Zero på verdens aidsdag. Kvelden fylles med flotte artister, moro og god mat og drikke. - Hivpositive er i dag på behandling, har null virus og er smittefri, dette må feires, sier styreleder i HivNorge, Leif-Ove Hansen.

Les mer
vouging_bred

Bli med å feire livet

20.11.2017

På verdens aidsdag, 1. desember, inviterer HivNorge og partyfikser Ronnie Ottem Ronnie Ottem Fjære til festen Beyond Zero. Gå ikke glipp av DJ Brighteyes, Haus of Divas, Meraki Vouging, Anna-Lisa Kumoji og de nyeste navnene på programmet, Bamselobbyen og Miss Cameron!

Les mer
mereteklausen_bred

Resept til besvær

20.11.2017

Mange hivpositive kvier seg for å hente medisinene på det lokale apoteket. De frykter avsløring, sladder og folkesnakk. Farmasøytene er profesjonelle nok, men de hivpositive kundene frykter likevel at bekjente skal finne ut hva slags medisiner de handler inn.

Les mer