miagundersen

Mia Gundersen til hagefesten

En lang rekke kjente artister stiller opp gratis for å være med på å sette hivpositives livssituasjon på dagsordenen fra verandascenen til Aksepts flotte villa på Rodeløkka. Blant andre Mia Gundersen.

Kvelden før Skeive dager og Mardi Gras åpner portene sine og skal kjempe om publikums gunst, er det kun ett sted som gjelder: den gamle hagen til Rolf Stranger øverst på Grünerløkka, der Aksept for sjuende gang inviterer til Hagekonsert i kjent stil.
Og i 2008 er en lang rekke strålende artister klare for å glede og berøre alle menneskene som inntar hagen denne sommerkvelden.
Hele Norges diva, Mia Gundersen, entrer scenen sammen med Christianssand String Swing Ensemble, et av Norges aller mest populære liveband. De presenterer den aller første smakebiten på hva vi har i vente når forestilingen «All of Mia» setters opp på Chat Noir til høsten. Vår alles Grand Prix-dronning Hanne Krog stiller opp for hivsaken, og formidler kjente  klassikere med sin varme og musikalske utstråling til alle på årets hagekonsert.
Dørene åpner som vanlig klokken 18.00, og Aksept kan friste med «musikalsk vorspiel» fra enkelte av artistene som bidrar under konserten i løpet av den første timen.
Som vanlig er det gratis inngang og salg av mat og drikke, hvor overskuddet av salget og den pengegaven hver enkelt publikummer gir, går uavkortet til Aksepts eget solidaritetsarbeid rettet mot hivpositive i land som Malawi, Latvia, Guatemala og Zambia.
Les mer på Aksepts sider.