Nora Noor

Nora Noor er blant artistene som stiller opp for å markere Verdens aidsdag på en konsert på Christiania Teater 1. desember. Erik og Kriss, Vidar Johnsen og en rekke andre artister deltar også. Konserten skal sendes på TV2 torsdag 17. desember.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

Allerede tidligere på dagen markerer  HivNorge og mediacircus i samarbeid med TV2   Verdens aidsdag, 1. desember. I de senere årene har opplysningsarbeidet rundt hiv og aids vært  lite prioritert, noe som har resultert i at antall hivpositive øker og at holdningene til hivpositive  endres i negativ retning. 

Markeringen starter allerede på God Morgen Norge som vil få besøk av representant fra HivNorge og Wascheras programledere Kjetil og Tobias.

Erik og Kriss

WASCHERA

Markeringen av Verdens aidsdag fortsetter med en konsert på Christiania Teater kl. 21.00.  Her vil Kjetil og Tobias få besøk av blant andre Rolf Angeltvedt fra Helseutvalget.  Noen av artistene som stiller opp er Noora Noor, Erik og Kriss, Vidar Johnsen og Peter Nordberg, Aleksander Denstad With med flere.

billetter@hivnorge.no

 

Hva: Verdens aidsdagkonsert

 

billetter@hivnorge.no

 

her

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.