noranoor_bred

Nora Noor på konsert på Verdens aidsdag

Nora Noor er blant artistene som stiller opp for å markere Verdens aidsdag på en konsert på Christiania Teater 1. desember. Erik og Kriss, Vidar Johnsen og en rekke andre artister deltar også. Konserten skal sendes på TV2 torsdag 17. desember.

Allerede tidligere på dagen markerer  HivNorge og mediacircus i samarbeid med TV2   Verdens aidsdag, 1. desember. I de senere årene har opplysningsarbeidet rundt hiv og aids vært  lite prioritert, noe som har resultert i at antall hivpositive øker og at holdningene til hivpositive  endres i negativ retning. 

Markeringen starter allerede på God Morgen Norge som vil få besøk av representant fra HivNorge og Wascheras programledere Kjetil og Tobias.

erikogkriss
Erik og Kriss

WASCHERA blir i anledning dagen til WASCHERA SPESIAL med utvidet sendetid og sendes fra 15.00-16.00. Kjetil og Tobias vil bruke denne timen til – på sin egen måte - å finne ut hva ungdommen faktisk vet og belyse dagens situasjon.  I 2008 ble det satt ny rekord i Norge, med hele 299 nye hivpositive. Økt fokus på denne problemstillingen kan bidra til å senke antall nye tilfeller. Gjester vil inkludere alt fra offisielle representanter fra HivNorge, helse-Norge,  folk som lever med hiv og artister.

Markeringen av Verdens aidsdag fortsetter med en konsert på Christiania Teater kl. 21.00.  Her vil Kjetil og Tobias få besøk av blant andre Rolf Angeltvedt fra Helseutvalget.  Noen av artistene som stiller opp er Noora Noor, Erik og Kriss, Vidar Johnsen og Peter Nordberg, Aleksander Denstad With med flere.

Konserten sendes på TV2 torsdag 17 desember kl. 21.45. Konserten er gratis og gjesteplass fås ved henvendelse til billetter@hivnorge.no

noranoor
 

Hva: Verdens aidsdagkonsert
Hvor: Christiania Teater, Stortingsgaten, Oslo
Når: Tirsdag 1. desember 2009 kl. 21.00
Hvordan: Gratis billetter på billetter@hivnorge.no

 

Oppdatert: Konserten ble sendt på TV2 lørdag 2. januar, men du kan se den på web-tv her.