Sex uten kondom

Jeg har en kjempeflott hivnegativ kjæreste som jeg bor sammen med. Han er helt avslappet i forhold til det faktum at jeg er positiv. Når vi har sex insisterer han på at det skal gjøres uten kondom. Sexolog Haakon Aars svarer.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

Jeg forstår godt at du blir forvirret og i stuss på hva du skal gjøre. Du forteller at du har levet i mange år med hivdiagnosen, og nå bor sammen med en kjæreste. Det er selvfølgelig et problem at han ikke vil bruke kondom. En ting er at han er som du sier helt avslappet på at du er hivpositiv, og det er jo kjempebra. Men jeg forstår godt at det faktisk gjør noe med din nytelse av sex når han ikke vil beskytte seg med kondom. Seksualiteten handler jo nettopp om å nyte og kunne gi seg helt hen, uten andre tanker i akten enn nettopp å la seg flyte av gårde i god følelse og uten bekymring.

Les

 

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.