blomst_bred

Høstens kurstilbud fra HivNorge

I løpet av høsten holder HivNorge en rekke seminarer og kurs/foredrag. Her gir vi deg en oversikt over de ulike tilbudene.

Hiv og kroppen er et tilbud til alle som gjerne vil vite litt mer om hvordan hiv og medisiner kan virke på kroppen vår. Det holdes to kurs i Oslo i løpet av høsten, i september og i november, samt ett i Bergen 3. september. Kontakt oss gjerne om du vil vite mer.

Bodymapping er et annet tilbud hvor man med kroppen som utgangspunkt visualiserer tanker omkring hiv gjennom former, farger, symboler og tekster. Dette går over to helger, med oppstart allerede 27. og 28. august.

Seminaret Hiv - mer enn en diagnose? er et tilbud til kvinner som lever med hiv. Seminaret ledes av professor og psykolog Gro Therese Lie, og vil handle om å utveksle erfaringer om ulike mestringstrategier og innspill på hvordan man i skal klare å bli sjef i eget liv.

Helgen 18. - 20. november går vårt populære seminar Jeg er mer en hivpositiv av stabelen. Dette ledes av Norsk selvhjelpsforum.

Lørdag 15. oktober settes seminaret 15+ opp - det er for deg som har levd lenge med hiv. Vi har invitert to kjente forskere, dr Frank Kroon fra Nederland og dr Glenn Treisman fra USA. Foredragene vil foregå på engelsk.

Og til slutt - på Verdens aidsdag 1. desember holder vi igjen vårt populære fagseminar.

 

dignity