hansen_marianAas_bred

Lekende kveld på Rådhusplassen

HivNorge inviterer til en lekende kveld fredag 24. juni. Atle Pettersen, Ingrid Bjørnov, Marianne Antonsen, Marian Aas Hansen, Caroline Waters med flere vil på fargerike måter sette fokus på hivsaken.

pettersen_atle2
Atle Pettersen

Fredag 17. juni gikk startskuddet av for Skeive dager i Oslo. De neste dagene fylles hovedstaden av fargerike arrangementer og et yrende folkeliv.

Fredag 24. juni fra kl.19 inviterer HivNorge til en uforglemmelig kveld, fylt med artister og pratmakere, som på fargerike måter setter fokus på hivsaken.

I Festivalteltet på Rådhusplassen vil toner fra blant andre Atle Pettersen, Ingrid Bjørnov, Marianne Antonsen, Marian Aas Hansen, Caroline Waters, Malin Schavenius og Are Sigvartsen sette farge på sommerkvelden.

Søndag 19. juni inviterer HivNorge til dialog om forebyggende tiltak for å hindre videre spredning av hiv blant menn som har sex med menn. ”Er kondombruk det eneste saliggjørende? Trengs det andre tiltak rettet mot menn som har sex med menn når hiv-tallene ikke går nedover?” finner sted i Pride House, i Dælenggata 26 kl. 13.

antonsen_marianne
Marianne Antonsen

I år som tidligere år vil HivNorge markere seg på festivalområdet under Skeive dager. Vi gjentar suksessen med Quiz fra i fjor, og har flotte premier til heldige vinnere. Også i år vil HivNorge samarbeide med Olafiaklinikken og tilby hivtesting, og testing av hepatitt B og syfilis. Hver dag unntatt lørdag kan de som vil komme til standen og teste seg.

Vår stand vil bli å finne på Rådhusplassen fra og med onsdag 22. juni til og med lørdag 25. juni. Festivalområdet er åpent fra kl 15 til 23, lørdag åpnes området kl 12.00.