merennhivpositiv_bred

Mer enn hivpositiv

HivNorge og Norsk Selvhjelpsforum inviterer til seminar 11.–13. mars 2011. Seminaret er spesielt beregnet på deg som opplever at hivdiagnosen tar for stor plass i hverdagen.

merennhivpositiv

Dette er en arbeidshelg om møtet med deg selv og omverdenen, og hvor man bruker fellesskapet som arbeidsarena og møteplass for å ta igjen plassen i sitt eget liv. Målsettingen er at man gjennom selvhjelpsarbeid setter seg i bedre stand til å håndtere hverdagen.

Sammen med andre hivpositive deler man erfaringer om det å leve med hiv, blant annet hvilke utfordringer man møter i hverdagen.

Seminaret blir ledet av Norsk Selvhjelpsforum. Det vil bli arbeid både i plenum og i grupper, slik at det stilles krav til gode norskkunnskaper.

Det er begrenset antall plasser, og påmelding er bindende. Du kan melde deg på her, eller du kan ringe oss på 21 31 45 80. Egenandel for seminaret er 600 kroner (290 for medlemmer av HivNorge), og inkluderer hotellopphold og alle måltider. Utenbys deltakere får reiseutgifter til Oslo dekket etter rimeligste reisemåte.

Dersom du lurer på om dette er noe for deg og ønsker mer informasjon kan du kontakte Evy-Aina Røe på 21 31 45 85.

Her kan du lese detaljert program for jeg er mer enn hivpositiv-seminaret.