Juni 2012

skeivedager_bred

God stemning i Spikersuppa

29.06.2012

Stor stemning og tjåka fullt i Spikersuppa da Ingrid Bjørnov ledet skeive Norge til allsang i går kveld. Alt fra Anita Skorgan via Kari Diesen og Dollie de Luxe til Julie Andrews slo godt an hos publikum denne sommerkvelden.

Les mer
paraden_bred

Skeive dager i Spikersuppa

27.06.2012

Konsert med Ingrid Bjørnov, alternativt ringspill og quiz er noen av aktivitetene HivNorge kan by på under årets Skeive dager i Oslo. I samarbeid med Olafiaklinikken tilbyr vi også hivtest.

Les mer
ingridbjørnov_bred

Skeive Norge synger

20.06.2012

Torsdag 28. juni overtar Ingrid Bjørnov scenen i Spikersuppa og vil lede skeive Norge til allsang. Det blir alt fra Judy Garland til Lady Gaga, inkludert innslag fra Sound of Music.

Les mer

Korsang for god helse

18.06.2012

Sang styrker immunforsvaret. Hivpositive burde dermed som en aller minste lille foranstaltning mot infeksjoner synge i dusjen. Blodtrykk, immunforsvar, pust, kroppstemperatur, hjernebølgemønstre: Alt påvirkes av musikk som også virker avspennende, aktiviserende og stabiliserende på kroppen. Dette sier artisten Ingrid Bjørnov til Positiv.

Les mer
kondomihanda

Har vi en hivkrise i Oslo?

18.06.2012

I fjor ble nesten 100 menn som har sex med menn diagnostisert med hiv, snart tretti år etter det første tilfellet. Spørsmålet om vi har en epidemi i denne gruppa debatteres på Litteraturhuset søndag.

Les mer
stortinget_bred

Partier uten program

15.06.2012

Hvor bevisste er de politiske partiene på spørsmålene og utfordringene hiv representerer? Med unntak av Rødt har ingen av de politiske partiene noe om hiv og aids i programmene sine. Men de tar gjerne i mot innspill.

Les mer