Mars 2012

ungdomsex_bred

Mørketall en europeisk utfordring

28.03.2012

Sent diagnostiserte og udiagnostiserte hivpositive står som kanskje den aller fremste hivutfordringen i Europa, ifølge både eksperter og sivilsamfunnsaktivister på HIV in Europe-konferansen i København.

Les mer
francis_kaikumba_bred

En nøkkelgruppes behov

26.03.2012

Migranter er vurdert som en av nøkkelgruppene i forhold til hivepidemien, og tiltak mot denne gruppen må være effektivt hivforebyggende om vi skal få kontroll over epidemien.

Les mer
park

Alarmerende utvikling

22.03.2012

Forskere, medisinere og aktivister er enige. Hiv-situasjonen i Europa og Sentral-Asia er på vei ut av kontroll. Verst er det i Øst-Europa og Sentral-Asia, men utviklingen i Vest-Europa er også negativ.

Les mer
annemaagaard_bred

Langtidsvirkninger av hivmedisiner

19.03.2012

Lørdag 24. mars inviteres hivpositive til møte om langtidsvirkninger ved bruk av medisiner. Overlege Anne Maagaard fra Oslo universitetssykehus vil gi informasjon, samt svare på spørsmål.

Les mer
paragraf_bred

Vern mot diskriminering

12.03.2012

Likestillings- og diskrimineringsnemnda har gitt HivNorge medhold i en prinsipielt viktig sak. Det er fastslått at hivpositive har et vern mot diskriminering på grunn av ubegrunnet smittefrykt.

Les mer
homosex_bred

Ute av kontroll?

06.03.2012

I dag ble smittetallene for 2011 lagt fram av Folkehelsa. De viser ny rekord for antall menn som har sex men menn diagnostisert med hiv.

Les mer