finskeskoger

Høsttur til de finske skogene

HivFinland inviterer til avslappende høsttur for hivpositive 2. til 8. september. I naturskjønne og idylliske omgivelser kan man nyte alt fra lange skogsturer, karaoke i salongen eller delta i innendørs og utendørs aktiviteter.

Dersom noen ønsker et kortere opphold, ta kontakt med Juha-Erkki Kants fra HivFinland (positiiviset ry). Her finner du kontaktinformasjon og mer informasjon om campen.

Det kommer ikke til å være noen ansatte tilstede på campen, og alle deltakere må derfor bidra inn i de daglige gjøremålene på campen. Alle melder seg inn i en arbeidsgruppe som har ansvar for ulike gjøremål.

Oppholdet koster 100 Euro for deltakere utenfor Finland, og dette inkluderer, i tillegg til mat og opphold, felles transport med buss fra Helsinki til leiren på mandag 2.9. og tilbake til Helsinki på søndag 8.9.2013. Deltakeravgiften inkluderer ikke reisekostnader til og fra Finland.

Her finner du mer informasjon om campen, samt søknadsskjema. Søknadsskjemaet regnes som bindende påmelding, og søknadsfristen er 21.06.2013.