frankwarren_bred

Hiv, hemmeligheter og arbeidsliv

Hver dag får Frank Warren tilsendt postkort med hemmeligheter og hver søndag deler han disse på nettsiden sin. Så langt har postmannen levert over en million hemmeligheter og nettsiden hans er verdens mest besøkte reklamefrie blogg. Møt ham på Litteraturhuset på verdens aidsdag.

I samarbeid med Helsedirektoratet arrangeres et spennende seminar om hiv og hemmeligheter på verdens aidsdag. Samtidig blir også en ny undersøkelse om hiv på arbeidsplassen presentert.

frankwarren
Frank Warren presenterer hemmeligheter.

Hovedinnledning av amerikaneren Frank Warren, mannen bak nettsiden www.postsecret.com.

Hver dag får Frank Warren tilsendt postkort med hemmeligheter og hver søndag deler han disse på bloggen sin. Så langt har postmannen levert over én million hemmeligheter og nettsiden hans er verdens mest besøkte reklamefrie blogg.
På verdens aidsdag kommer altså Warren til Oslo og forteller oss hvordan hemmeligheter påvirker både enkeltpersoner og samfunnet. Hvordan kan vi, ved å bryte tausheten, hjelpe oss selv og folkene rundt oss?

Postsecret.com følges av over to millioner på sosiale medier. Frank Warren har gitt ut seks bøker som alle har endt på toppen av New York Times salgsliste. Lenke til en av hans foredrag http://www.ted.com/talks/frank_warren_half_a_million_secrets

Hiv og arbeidsliv
Helsedirektoratet vil dessuten presentere tall fra en ny undersøkelse om hiv og arbeidsliv. Hvordan stiller vi oss til kolleger med hiv? Og hva tenker vi om å ha en lege med hiv?  Personer som lever med hiv vil fortelle om sine erfaringer med åpenhet på arbeidsplassen.

Paneldebatt
Aktører fra arbeidsgiver- og arbeidstakersiden, personer som lever med hiv. Paneldebatten vil ledes av Aslak Bonde.

 

Hvor: Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, Oslo,
Når: Tirsdag 1. desember 2015 kl. 11.20 til kl. 16.00
Begrenset antall plasser, fortløpende påmelding.
Påmelding: https://response.questback.com/hivnorge/mn6wkf8dik

Helse og omsorgsminister Bent Høie er invitert til å åpne seminaret.