2016

annekarin_bred

HivNorge i paraden

26.06.2016

PrEP og vellykket medisinering er lik smittefri, var HivNorges budskap i paraden under Oslo Pride lørdag ettermiddag. Over 30 000 mennesker deltok i paraden gjennom hovedstadens gater i det flotte sommerværet. Over 100 ulike flåter deltok i strålende solskinn.

Les mer
leif-ove_2016_bred

PrEP og gode medisiner

21.06.2016

Styreleder Leif-Ove Hansen fokuserte på god forebygging og gode medisiner for hivpositive i sin appell under hagekonserten på Aksept nå i kveld. Konserten var, som alltid, en stor publikumssuksess.

Les mer
parade_bred

HivNorge på Pride

20.06.2016

Onsdag 22. juni åpner årets Pride Park i Spikersuppa i Oslo. HivNorge er også i år tilstede sammen med Olafiaklinikken og tilbyr testing for hiv og andre seksuelt overførbare infeksjoner. Vellykket behandling betyr smittefri og PrEP til alle som trenger det, er våre budskap i år.

Les mer
hagekonsert_bred

Stjernespekket hagekonsert hos Aksept

20.06.2016

Sett av datoen, den årlige hagefesten hos Aksept – senter for alle berørt av hiv, finner sted tirsdag 21. juni. Konserten arrangeres for femtende gang, og hvert år finner tusenvis av publikummere veien til Aksepts frodige hage.

Les mer
chemsex_bred

Chemsex

03.06.2016

HivNorge, Helseutvalget, FRI, Nye-Pluss, Oslo Fusion og Aksept inviterer til visning av den kontroversielle og konfronterende dokumentarfilmen Chemsex. Det vil bli introduksjon av filmskaper og samtale om Chemsex i Norge med aktører fra uteliv.

Les mer
ullevaal_sykehus_bred

Brukermøte på Ullevål

24.05.2016

Infeksjonsmedisinsk poliklinikk ved Oslo universitetssykehus, Ullevål inviterer til lukket brukermøte for hivpositive pasienter som går til oppfølging ved poliklinikken.

Les mer