Positive women

Nye Pluss og HivNorge inviterer til seminar for kvinner som lever med hiv, helgen 27.-29. oktober. På programmet står blant annet deling av positive erfaringer, stressmestring, gruppeveiledning og Qi gong.

scheduleOppdatert: 13.02.2018

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Vi samles på et hotell på Østlandet for faglig påfyll, sosialt samvær og gode samtaler. Målsettingen med helgen å samle kvinner til dialog og legge grunnlag for dannelse av uformelle nettverk mellom kvinner som lever med hiv.

Vil du være med? Sett av 27.–29. oktober og bli med på en givende helg for, av og med kvinner som lever med hiv! Seminaret vil foregå over en helg på et hotell i østlandsområdet, fra fredag ettermiddag og med hjemreise søndag etter lunsj.

Det er begrenset antall plasser, og kvinner som ikke har deltatt før og medlemmer vil bli gitt prioritet. For å få utbytte av seminaret er det viktig med gode norskkunnskaper.

Les mer om Positive women og meld deg på her.

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.