Des 2017

sexsalg_bred

Utdatert kunnskap hos politi og medie-Norge

12.12.2017

Politiet i Haugesund har i dag valgt å bruke medie-Norge til å advare om at en sexarbeider som lever med hiv, kan ha smittet flere av sine kjøpere. — Politimannens kunnskap er helt i strid med nåtidens medisinske tilstand, sier Anne-Karin Kolstad, generalsekretær i HivNorge i en pressemelding.

Les mer
emis_bred

Europeisk MSM-undersøkelse

05.12.2017

I disse dager pågår det en stor europeisk undersøkelse om seksuell helse blant menn som har sex med menn. Også nordmenn er invitert til å delta, noe Helsedirektoratet oppfordrer alle homofile menn og andre menn som har sex med menn til å gjøre.

Les mer
tatovering_bred

Ubegrunnet frykt for smitte

03.12.2017

På et tatoverings- og piercingstudio i en av landets større byer blir kundene presentert for et spørreskjema hvor de må bekrefte at de ikke har sykdommer som hiv og gonoré. Dette mener HivNorges styreleder Leif-Ove Hansen er helt unødvendig.

Les mer
plusspris_bred

Plussprisen til Ingrid Slørdal

01.12.2017

Plussprisen for 2017 ble tildelt sykepleier Ingrid Slørdal under konferansen HIV17 Beyond zero på verdens aidsdag. Arrangementet var et samarbeid mellom Nye Pluss og HivNorge. En glad og rørt Slørdal er tydelig stolt av prisen.

Les mer
miagundersen_bred

Mia Gundersen på Beyond Zero

01.12.2017

Mia Gundersen åpner festen Beyond Zero på verdens aidsdag. Kvelden fylles med flotte artister, moro og god mat og drikke. - Hivpositive er i dag på behandling, har null virus og er smittefri, dette må feires, sier styreleder i HivNorge, Leif-Ove Hansen.

Les mer