Klappet og klart for ny hagekonsert

Sett av datoen, den årlige hagefesten hos Aksept – senter for alle berørt av hiv, finner sted tirsdag 27. juni. Konserten arrangeres for 16. gang, og hvert år finner tusenvis av publikummere veien til Aksepts frodige hage.

scheduleOppdatert: 23.01.2018

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Artistene stiller opp gratis for å sette fokus på hivsaken og hivpositives livssituasjon.I år er det den alltid sprudlende Else Kåss Furuseth som er konferansier.

Fra verandascenen på Aksept vil hun lede publikum gjennom en stjernespekket aften, og blant artistene som foreløpig er offentliggjort finner vi Rikard Wolff, Ingrid Bjørnov, Knut Anders Sørum, Hovedøen Social Club m/Pitsj, Julie Dahle Aagård, Haus of Divas, Berit Bislett, Nosizwe, Voi-Voi, Tove Bøygard og Kristine Minde

Pride

I år er det også tretti år siden Aksept – senter for alle berørt av hiv ble etablert. Senteret er stolt av å kunne invitere til landets største solidaritetsarrangement for å sette et fokus på hivsaken og livssituasjonen til mennesker som lever med hiv.

Underholder i hagen: Knut Anders Sørumnnn

Underholder i hagen: Rikard Wolffnnn

Underholder i hagen: Tove Bøygardnnn

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.