else_bred

Klappet og klart for ny hagekonsert

Sett av datoen, den årlige hagefesten hos Aksept – senter for alle berørt av hiv, finner sted tirsdag 27. juni. Konserten arrangeres for 16. gang, og hvert år finner tusenvis av publikummere veien til Aksepts frodige hage.

Artistene stiller opp gratis for å sette fokus på hivsaken og hivpositives livssituasjon.I år er det den alltid sprudlende Else Kåss Furuseth som er konferansier.

Fra verandascenen på Aksept vil hun lede publikum gjennom en stjernespekket aften, og blant artistene som foreløpig er offentliggjort finner vi Rikard Wolff, Ingrid Bjørnov, Knut Anders Sørum, Hovedøen Social Club m/Pitsj, Julie Dahle Aagård, Haus of Divas, Berit Bislett, Nosizwe, Voi-Voi, Tove Bøygard og Kristine Minde

Oppdatert oversikt finnes på arrangementets Facebookside.

Dørene åpner kl. 18.30 og konserten starter kl. 19.00. Det er gratis inngang, og salg av mat og alkoholfri drikke. Overskuddet fra konserten går til Aksepts eget solidaritetsfond som støtter ulike prosjekter for mennesker som lever med hiv rundt om i verden. Hagekonserten er en del av Oslo Pride.

I år er det også tretti år siden Aksept – senter for alle berørt av hiv ble etablert. Senteret er stolt av å kunne invitere til landets største solidaritetsarrangement for å sette et fokus på hivsaken og livssituasjonen til mennesker som lever med hiv.

knutanders
Underholder i hagen: Knut Anders Sørum


rikardwolff
Underholder i hagen: Rikard Wolff


tove
Underholder i hagen: Tove Bøygard