beyondzero_fest_bred

Beyond Zero

Bli med på festen for alle som vil feire livet. HivNorge og partyfikser Ronnie Ottem Fjære inviterer til fest på verdens aidsdag.

- Vi vil sette fokus på at hivpositive idag er på behandling, har null virus og er smittefri, sier HivNorges styreleder Leif-Ove Hansen.

DJ Brighteyes, Haus of Divas, Meraki Vouging og Anna Lisa står for underholdningen.

djbrighteyes
DJ Brighteyes
Anna-Lisa
Anna-Lisa

Billettene bestilles via Ticketmaster og koster kl. 230 eksl. avgift, og fingermat, velkomstdrink og aperitiff er inkludert i billetten. Dersom du deltar på konferansen HIV17 tidligere på dagen er inngang til festen inkludert i konferanseavgiften.

Festen arrangeres av HivNorge og Ronnie Ottem Fjære.

Aldersgrense: 20 år.

Dørene åpnes: kl. 20.00.
Sted: Perlen/Festsalen i Hammersborggata 19, 0179 Oslo
Billetter: Kr. 230 eksl. avgifter, Ticketmaster

Ikke nok med at selve verdens aidsdag 1. desember markeres med en innholdsrik konferanse og storslagen fest. Dagen markeres over hele Norges land. Lørdag 2. desember vil Arthaus og HivNorge vise en eksklusiv førpremiere på filmen 120 slag i minuttet. Før filmen vil Per Miljeteig fra HivNorge, som har levd med hiv siden 1990-tallet innlede filmen.

film_120-slag-i-minuttet

I tillegg runder vi av helgen med The Candyland Kiki Vogue Ball søndag 3. desember på Elsker, i Oslo. Ballet er presentert av CRASH, Meraki Voguing, HivNorge og FRI Oslo og Akershus. En del av billettinntektene fra The Candyland Kiki Vogue Ball går direkte til HivNorge og spesielt unge mennesker som lever med hiv, og det er klart for et unikt ball søndag 3. desember. Følg med på ballets Facebook-arrangement for oppdatert informasjon. 

CANDYBALL
vouging
Meraki Voguing