Andres aktiviteter

På denne siden finner du lenker til aktuelle arrangementer i regi av andre aktører enn HivNorge og som vi tror kan være av interesse for våre medlemmer og andre som er interessert i hivtematikken.

blomst_bred

 

Oslo:
06. – 10. mars 2017: Aksept inviterer til mestringskurs for asylsøkere og innvandrere som lever med hiv – Trinn 1. Fokuset er å bli kjent og bygge relasjoner. Den faglige delen har som mål å gi sykdomsinnsikt, kunnskap om fysisk aktivitet, ernæring og seksuell helse samt innføring i rettigheter og plikter som hivpositiv. Les mer her for påmelding og informasjon.

24. mars - 26. mars 2017: Aksept inviterer til Aksept Arena: Å leve godt med seg selv. Temaene for helgen vil være selvstigma, åpenhet, nærhet og levevaner. Målet er mest mulig normalisering av det å leve med hiv. For mer informasjon, kontakt Aksept på 23 12 18 20, eller hivsenter@aksept.org. Les mer og last ned programmet her. Søknadsfrist er 1. mars: https://response.questback.com/kirkensbymisjon/vasbtldkrv.

08. – 12. mai 2017: Aksept inviterer til mestringskurs for asylsøkere og innvandrere som lever med hiv – Trinn 2. Her oppsummeres deltakernes erfaringer og vektlegger blant annet psykisk helse og gode mestringsstrategier i forhold til egen framtid. Les mer her for påmelding og informasjon.

Trondheim:
Siste onsdag hver måned: Aksept og Mestring inviterer til Åpen kveld for mennesker som lever med hiv i Midt Norge. Her kan du bli kjent med Aksept og Mestrings tilbud og møte andre i samme situasjon. Vi er en fin gjeng med mye ressurser og erfaringer som møtes og ønsker nye hjertelig velkommen!
Noen kvelder vil det være spesielle temaer som vi fokuserer på. Kom gjerne med innspill og bli med å forme tilbudet. Kanskje har du noe du kan tenke deg å bidra med inn på disse kveldene?
For innspill, mer informasjon om tilbudet og stedet kan du ringe eller sende oss en sms på telefon 47 47 33 05. Du kan også sende e-post til health@bymisjon.no

Kvinnenettverk: HivNorge og Nye Pluss samarbeider om å få etablert kvinnenettverk flere steder i landet. Flere detaljer vil komme i løpet av våren.