Andres aktiviteter

På denne siden finner du lenker til aktuelle arrangementer i regi av andre aktører enn HivNorge og som vi tror kan være av interesse for våre medlemmer og andre som er interessert i hivtematikken.

blomst_bred

 

Oslo:

14. november: Aksept inviterer til en kabaret om merkelapper" av og med elever fra Romerike folkehøgskole på Aksept tirsdag 14. november kl. 18.00. Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte. Servering av enkel middag kl 17.00. Hos Aksept.

Trondheim:
Siste onsdag hver måned: Aksept og Mestring inviterer til Åpen kveld for mennesker som lever med hiv i Midt Norge. Her kan du bli kjent med Aksept og Mestrings tilbud og møte andre i samme situasjon. Vi er en fin gjeng med mye ressurser og erfaringer som møtes og ønsker nye hjertelig velkommen!
Noen kvelder vil det være spesielle temaer som vi fokuserer på. Kom gjerne med innspill og bli med å forme tilbudet. Kanskje har du noe du kan tenke deg å bidra med inn på disse kveldene?
For innspill, mer informasjon om tilbudet og stedet kan du ringe eller sende oss en sms på telefon 47 47 33 05. Du kan også sende e-post til health@bymisjon.no

Bergen
Leve med hiv i Bergen har flere aktiviteter for mennesker som lever med hiv. Ta kontakt med Anita på 971 11 876 eller gå inn på Leve med hiv Bergen sine websider for mer informasjon.

Kvinnenettverk: HivNorge og Nye Pluss samarbeider om å få etablert kvinnenettverk flere steder i landet.