Andres aktiviteter

På denne siden finner du lenker til aktuelle arrangementer i regi av andre aktører enn HivNorge og som vi tror kan være av interesse for våre medlemmer og andre som er interessert i hivtematikken.

blomst_bred

 

Oslo:
9.-11. mars: Aksept inviterer til Arena Aksept, for alle som lever med hiv. Arrangementet har søknadsfrist 19. februar. Klikk her for mer informasjon og påmelding.

19.-22. april: Aksept inviterer til mestringskurs trinn 1 for asylsøkere og innvandrere som lever med hiv. Klikk her for mer informasjon.

14.-17. juni: Aksept inviterer til mestringskurs trinn 2 for asylsøkere og innvandrere som lever med hiv. Deltakerne må ha gjennomført Kurstrinn 1. Klikk her for mer informasjon.

4.-7. oktober: Aksept inviterer til høsttreff for barn og ungdom (10-18 år) som lever med hiv. Klikk her for mer informasjon

25.-28. oktober: Aksept inviterer til mestringskurs trinn 1 for asylsøkere og innvandrere som lever med hiv. Klikk her for mer informasjon.

Trondheim:
Siste onsdag hver måned: Aksept og Mestring inviterer til Åpen kveld for mennesker som lever med hiv i Midt Norge. Her kan du bli kjent med Aksept og Mestrings tilbud og møte andre i samme situasjon. Vi er en fin gjeng med mye ressurser og erfaringer som møtes og ønsker nye hjertelig velkommen!
Noen kvelder vil det være spesielle temaer som vi fokuserer på. Kom gjerne med innspill og bli med å forme tilbudet. Kanskje har du noe du kan tenke deg å bidra med inn på disse kveldene?
For innspill, mer informasjon om tilbudet og stedet kan du ringe eller sende oss en sms på telefon 47 47 33 05. Du kan også sende e-post til health@bymisjon.no

Bergen:
Leve med hiv i Bergen har flere aktiviteter for mennesker som lever med hiv. Blant annet arrangeres månedlige treffpunkt. Datoene for vårens treffpunkt er 29. januar, 20. februar, 19. mars, 30.april, 28.mai og 25. juni. Ta kontakt med Anita på 971 11 876 eller gå inn på Leve med hiv Bergen sine websider for mer informasjon.

Kvinnenettverk: HivNorge og Nye Pluss samarbeider om å få etablert kvinnenettverk flere steder i landet.