Kvinner og hiv

blomsterprakt

Mange av våre kvinnelige medlemmer forteller at de lever gode liv medisinsk sett med hiv. På tross av dette sier mange at de opplever at hivdiagnosen gir utfordringer.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen? I så fall vil vi gjerne invitere deg med på kvinneseminar. Vil du bli med?

Etter ønske fra mange vil vi bruke helgen til å sette fokus på temaene seksualitet og hvordan det er å leve med hivinfeksjonen som kvinne.

Det vil bli arbeid i både plenum og grupper.

I tillegg til det faglige programmet vil vi som vanlig sette av god tid til at vi kan ha det sosialt sammen og bli bedre kjent. Seminaret vil foregå over to dager på et hotell i Østlandsområdet, med avreise fra Oslo lørdag kl. 10.30.

Nærmere informasjon om seminaret og påmelding kan du få ved henvendelse til HivNorge, telefon 21 31 45 80 eller du kan melde deg på seminaret ved å sende en e-post til post@hivnorge.no. Utenbys deltakere kan få dekket reiseutgifter til Oslo etter rimeligste måte. Deltakere betaler egenandel; 200 kr for medlemmer og 450 kr for ikke-medlemmer.

Det er begrenset antall plasser og både dato for seminaret og påmeldingsfrist vil bli annonsert i løpet av våren 2013. Det stilles krav til gode norskkunnskaper og kvinner som ikke har deltatt før vil bli gitt prioritet.