blomsterprakt

Workshop for jenter med hiv

Mange hivpositive kvinner forteller at de lever gode liv med hiv – medisinsk sett. På tross av dette sier også mange at de opplever at hivdiagnosen kommer i veien for sosiale relasjoner og skygger for drømmer eller ambisjoner. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen? I så fall vil vi gjerne invitere deg med på en workshop for jenter med hiv.

Vil du bli med?

HivNorges ressursgruppe for og med hivpositive jenter har utformet seminaret, og vi har den glede å annonsere at helgen vil bli holdt av coach og ”mønsterbrekker” Siri Spillum.

jenteseminar_2014

Bekymrer du deg ofte uten grunn? Lar du deg styre av følelsen av skam eller frykt for andres reaksjoner om diagnosen blir kjent? Mange av våre tankemønstre ødelegger for oss, stjeler tid, energi og hindrer vår livsutfoldelse. Siri vil ta oss gjennom en helg hvor vi lærer oss å kjenne igjen disse mønstrene og gir oss verktøy til å bryte dem.

I tillegg til det faglige programmet vil vi som vanlig sette av god tid til å ha det sosialt sammen og bli bedre kjent. Seminaret vil foregå over to dager på et hotell i Østlandsområdet, med avreise fra Oslo lørdag 1. november kl. 10.30.

Nærmere informasjon om seminaret kan du få ved henvendelse til Bente Bendiksen i HivNorge, telefon 21 31 45 87.

Påmelding: via e-post til kvinne@hivnorge.no.

Utenbys deltakere kan få dekket reiseutgifter til Oslo etter rimeligste måte. Deltakere betaler egenandel; 200 kr for medlemmer og 500 kr for ikke-medlemmer.

Det er begrenset antall plasser og påmeldingsfrist er 10. oktober 2014. Det stilles krav til gode norskkunnskaper og kvinner som ikke har deltatt før vil bli gitt prioritet.

Dato for seminaret: 1. - 2. november 2014.