kvinneworkshop2015

Workshop for jenter med hiv 2015

HivNorge og HivNorges ressursgruppe for og med hivpositive jenter har gleden av å invitere deg til en spesialutgave av kurset Alt sitter i hodet. Kurset er basert på boken med samme navn og er et kurs i hvordan du gjennom bevisstgjøring og enkle teknikker kan finne uante ressurser i deg selv. Kurset vil bli ledet av Linda Krog Ødegaard fra MetaResource AS.

Vil du bli med?
Mange hivpositive kvinner forteller at de lever gode liv med hiv – medisinsk sett. På tross av dette sier også mange at de opplever at hivdiagnosen kommer i veien for sosiale relasjoner og skygger for drømmer eller ambisjoner. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen? I så fall vil vi gjerne invitere deg med på en workshop for jenter med hiv.

Du får en kickstart på hvordan ta tak i egne begrensninger, og gjennom erfaringsbasert læring får du oppleve hvor ressurssterke vi er som mennesker. Du lærer også hvordan du via sansene forankrer og levendegjør et mål, slik at du har alt du trenger for å nå det. Dette er et kurs basert på bestselgerboken Alt sitter i hodet, av Trine Åldstedt.

Linda-Krog-Ødegaard
Linda Krog Ødegaard

Etter gjennomført kurs vil du sitte igjen med en urokkelig visshet om at ”alt sitter i hodet”. Du får konkrete verktøy og opplevelser som inspirerer deg til videre vekst både privat og i jobbsammenheng.

Alt sitter i hodet gir deg:

  • Introduksjon til NLP – hvordan hjernen fungerer
  • Konkrete verktøy og teknikker
  • Hvordan ta ledelsen i eget liv
  • Målsetting – hvordan nå dine mål
  • Konkret erfaringsbasert læring
  • Et solid første steg til varig livsforandring!

I tillegg til det faglige programmet vil vi som vanlig sette av god tid til å ha det sosialt sammen og bli bedre kjent.

Tid: 18. – 20. september 2015. Avreise fra Oslo fredag ettermiddag.
Sted: Et spahotell i østlandsområdet
Påmelding: kvinne@hivnorge.no
Påmeldingsfrist: 3. september 2015. Påmeldingen er bindende!
Det er begrenset antall plasser, og kvinner som ikke har deltatt før og medlemmer vil bli gitt prioritet. Det stilles krav til gode norskkunnskaper.

Workshoppen er gratis og utenbys deltakere kan få dekket reiseutgifter til Oslo etter rimeligste måte. Nærmere informasjon om workshoppen kan du få ved henvendelse til Bente Bendiksen i HivNorge, telefon 21 31 45 87.