Få tenning på livet

Ønsker du som hivpositiv å få hjelp med skammen, dele erfaringer og lære verktøy for en ny tenning på livet og i sexlivet? Da har HivNorge et seminar som passer deg.

msm-bilde
Foto: Per Miljeteig

Dette seminaret retter seg mot menn som har sex med menn (msm), og under en hyggelig forsommerhelg sammen med andre hivpositive vil vi dele erfaringer og lære verktøy for en ny tenning på livet - og seksuallivet?

Gjennom workshop og samtale med sexolog og andre hivpositive med variert erfaring, vil vi i løpet av helgen ta for oss hvordan livet og seksualiteten endrer seg med hivdiagnosen. Vi vil se på ulik grad av åpenhet og at et liv med hiv kan være et godt og langt liv. 

Seminaret vil bli ledet av Tore Holte Follestad, sykepleier og spesialist i sexologisk rådgiving - NACS. Han har jobbet med ulike problemstillinger innenfor sexologifeltet, men har de siste årene jobbet mest med nydiagnostiserte hiv positive på OUS - HF Ullevål. Han vil bli støttet av tre hivpositive msm med ulik bakgrunn som vil dele av sine erfaringer.

I tillegg til det faglige programmet vil vi som vanlig sette av god tid til å ha det sosialt sammen og bli bedre kjent. Seminaret vil foregå over en helg på et hotell i østlandsområdet, med avreise fra Oslo fredag ettermiddag. Retur til Oslo søndag etter lunsj.

Når: 19.-21. mai 2017.

Hvor: Et sted på Østlandet

Du må gjerne melde din interesse allerede nå. Påmeldingsfrist: 1. mai 2017.

Kursavgift: Gratis for medlemmer. 400 kroner for ikke-medlemmer.
Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her. Medlemskap koster 100 kroner for ett år.
Inkludert er hotellopphold i to netter, frokost, lunsj og middag.

Utenbys deltakere får reise til Oslo dekket etter rimeligste reisemåte.

Begrenset antall deltakere.

 

Påmelding via msm@hivnorge.no