Sex, dop og kjærlighet

HivNorge inviterer til helgeseminar for hivpositive menn som har sex med menn. Fra fredag til søndag vil vi møtes på et spa-hotell i østlandsområdet og snakke om sex og kjærlighet, dop og medisiner.

MSM-seminar 2018-korr

I løpet av en hyggelig helg sammen med andre hivpositive vil vi dele erfaringer og lære verktøy for å takle ulike sider ved å leve med hiv. Gjennom workshop og samtale med sexolog og andre hivpositive med variert erfaring, vil vi i løpet av helgen ta for oss hvordan livet og seksualiteten kan endre seg med hivdiagnosen. Det blir også tid til fritidsaktiviteter og samvær med andre.

Seminaret vil bli ledet av Tore Holte Follestad, sykepleier og spesialist i sexologisk rådgiving - NACS. Han har jobbet med ulike problemstillinger innenfor sexologifeltet, og har i flere år jobbet med ulike problemstillinger knyttet til hiv og seksualitet. Også andre fagpersoner vil bidra. Seminaret tar sikte på aktiv deltakelse.

I tillegg til det faglige programmet vil vi som vanlig sette av god tid til å ha det sosialt sammen og bli bedre kjent. Seminaret vil foregå over en helg på et hotell i østlandsområdet, med avreise fra Oslo fredag ettermiddag kl. 16.00. Retur til Oslo søndag etter lunsj.

Når: 1.–3.. juni 2018.

Hvor: Et sted på Østlandet

Du må gjerne melde din interesse allerede nå. Påmeldingsfrist: 7. mai 2017.

Kursavgift: Gratis for medlemmer. 400 kroner for ikke-medlemmer.
Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her. Medlemskap koster 100 kroner for ett år.
Inkludert er hotellopphold i to netter, frokost, lunsj og middag.

Utenbys deltakere får reise til Oslo dekket etter rimeligste reisemåte.

Begrenset antall deltakere.

Påmelding via dette skjemaet.