2009

borresordahl_bred

Vil smitte ungdom med kunnskap

16.12.2009

Børre Sørdahl og organisasjonen THINK vil smitte norsk ungdom med kunnskap og entusiasme. Det vil de gjøre ved å finne attraktive løsninger i stedet for påbud og formaninger.

Les mer
kjaereste_bred

Det er så vanskelig å finne kjæreste

08.12.2009

En kvinne på 21 år som nettopp er blitt hivpositiv skriver og spør hvordan hun skal finne seg en kjæreste. Alt for mange trekker seg unna når de får vite, skriver hun og spør sexologen om råd.

Les mer
steinarhulback_bred

En grunn til å leve

04.12.2009

Steinar Hulback (50) hadde alltid sagt til seg selv at hvis han noen gang ble smittet av hiv, skulle han ta livet av seg. I stedet ga viruset den tidligere stoffbrukeren enda flere grunner til å leve!

Les mer
vadkonferanse_bred

Smittefri, hivpolitikk og kriminalisering

02.12.2009

HivNorge markerte Verdens aidsdag med en egen fagkonferanse i Oslo. Tema for årets konferanse var den sveitsiske Føderale kommisjonen for problemer knyttet til aids to år gamle uttalelse om at hivpositive på vellykket antiretroviral behandling under visse forutsetninger ikke utgjør noen smitterisiko for sine partnere.

Les mer
annegretestromerichsen_bred

Markerte Verdens aidsdag

02.12.2009

Helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen ser nødvendigheten av å satse på å få mer informasjon om hiv og aids ut til den generelle delen av befolkningen, dels for å forebygge smitte, men også for å forebygge stigmatiseringen av dem som lever med viruset.

Les mer