NY DATO: Mestringskurs for deg som lever med hiv 

Sett av helgen 13.-14. februar 2021 og bli med på en givende helg med faglig påfyll, sosialt samvær og gode samtaler! Forestill deg at du blir mer bevisst på dine indre stemmer, tankefeller og adferd som leder deg vekk fra å være den beste utgaven av deg selv. La deg inspirere gjennom dialog og erfaringsutveksling med andre, til å tenke nytt om deg selv og egne erfaringer fra å leve med hiv. Hvordan kan jeg bruke mine erfaringer i eget liv og samtidig være til inspirasjon og nytte for andre?

Hvor og når

place Et hotell på Østlandet event 13.02.2021 - 14.02.2021 schedule 09:00

HivNorge og livsstilstrateg Walter Heidkamp inviterer deg som lever med hiv til mestringskurs. Walter Heidkamp er sertifisert NLP-Coach og ACMC Metacoach og lever selv med hiv. Det er viktig med aktiv deltakelse for å få utbytte av kurset. I påmeldingen ber vi deg fylle ut din motivasjon for å delta. Det er begrenset antall plasser, og medlemmer og nye deltakere vil bli prioritert. For å få utbytte av seminaret er det også viktig med gode norskkunnskaper.  

Kursavgift: Gratis for medlemmer i HivNorge og 400 kroner for ikke-medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn i HivNorge via dette skjemaet. Medlemskap koster 100 kroner.   

Inkludert er hotellopphold i en natt, frokost, lunsj og middag. Utenbys deltakere kan få dekket reiseutgifter til Oslo etter rimeligste måte.   

Tid: 13.-14. februar 2021. Oppstart lørdag morgen, med hjemreise søndag etter lunsj.  

Sted: Et hotell på Østlandet  

Påmeldingsfrist: Fredag 22. januar 2021

Foto: Linus Nylund/Unsplash

Scroll Up