Samtalegruppe for kvinner som lever med hiv

HivNorge ønsker kvinner som lever med hiv velkommen til samtalegrupper. Gruppen er åpen for alle kvinner i alle aldre og livssituasjoner.

Hvor og når

place HivNorges lokaler i Rosenkrantz' gate 4, 0159 Oslo event 08.11.2024 - 08.11.2024 schedule 16:00 - 18:00

Gjennom gode samtaler med andre som kan ha liknende erfaringer, ønsker vi at gruppen kan bidra til at vi bedre tar vare på oss selv og hverandre.

Vi ønsker å legge til rette for at vi sammen kan utforske temaer som er viktige for oss, som åpenhet, sex, psykisk helse, seksuell helse, egenomsorg, ensomhet og fellesskap. Det settes ikke opp et tema for hver gruppe, gruppen avgjør temaene fra gang til gang. Gruppen har taushetsplikt overfor hverandre og om det som tas opp i gruppen. Alle må skrive under på en erklæring om taushetsplikt.

Gruppen vil ledes av sexolog Trude Slettvoll Lien. Trude har tidligere ledet både samtalegruppen og flere seminarer hos HivNorge, og har lang erfaring som psykoterapeut og sexolog.

Samtalegruppene finner sted i HivNorges lokaler i Oslo. Høstens datoer er:

8. november
6. desember

Husk å krysse av for alle datoene du ønsker å delta, når du melder deg på.

For deg som bor utenfor Oslo, dekker vi utgifter til reise (og overnatting dersom det er nødvendig).

Det er begrenset antall plasser, og medlemmer og nye deltakere vil bli prioritert. For å få utbytte av samtalegruppen er det viktig med gode norskkunnskaper.

 

 

Foto: Becca Tapert/Unsplash