UTSATT – Samtalegruppe for menn som har sex med menn

Ønsker du å delta i samtalegruppe er du hjertelig velkommen til å melde deg på. Gruppen er for alle menn i alle livssituasjoner som har det til felles at man har seksuelle og/eller romantiske erfaringer med andre menn. Gruppen er åpen både for personer som lever med hiv eller som bruker den hivforebyggende medisinen PrEP.

Hvor og når

place Rosenkrantz' gate 4 event 26.05.2023 - 26.05.2023 schedule 14:00 - 16:30

Vi kan være sammen om og utforske ulike tema som åpenhet, skam, rus, sex, psykisk helse, seksuell helse, egenomsorg, ensomhet og fellesskap.

Målet med gruppen er å møte andre som har liknende erfaringer som deg selv, og finne ut hvordan vi kan ta vare på oss selv og hverandre.

Gruppen møtes en fredag ettermiddag hver måned. Du velger selv om du vil delta hver gang eller noen få ganger. Før du deltar første gang, får du en individuell samtale med gruppeleder som forberedelse.

Alle våre arrangementer er gratis for medlemmer. Medlemskap koster 100 kr. per år og er åpent for alle privatpersoner. Hvis du ikke ønsker å bli medlem, koster det kr. 100,- per gang du deltar. For deg som bor utenfor Oslo, dekker vi utgifter til reise (og overnatting dersom det er nødvendig).

Ønsker du å delta på gruppesamtale eller har spørsmål, ta kontakt med Anne-Karin på e-post eller telefon 92266021.

 

Foto: Vinicius « amnx » Amano/Unsplash