Samtalegruppe for menn som har sex med menn

Velkommen til åpen samtalegruppe. Vi som definerer oss utenfor den heterofile normen erfarer å leve gode liv. Samtidig kan diskriminering, ensomhet, skam og utfordringer knyttet til seksualitet, rus eller manglende tilhørighet ramme oss i ulike faser av livet. Vi inviterer til refleksjon og støtte for ulike livserfaringer.

Hvor og når

place HivNorges lokaler, Rosenkrantz' gate 4 event 14.06.2024 - 14.06.2024 schedule 16:00 - 18:30

Vi inviterer til samtalegrupper fredag 14. juni 2024 kl. 16.00 – 18.30.

Mulig tema for samtale: sosiale utfordringer, arbeidsliv, uro/angst, avvisning, ensomhet, diskriminering, mobbing eller varierende selvfølelse. Hvordan forholder vi oss til identitet og seksualitet, forelskelse, kåtskap, egne grenser/grensløshet, HIV, og nye muligheter og utfordringer knyttet til PrEP og Chemsex.

Intensjonen er å være sammen om de gleder og utfordringer som preger våre liv.

Ledes av Rolf Aspestrand, som bidrar med erfaringer og kunnskap ved behov. «Jeg ønsker å skape et trygt rom der vi kan støtte hverandre, oppleve et gjenkjennende blikk og bygge tilhørighet. Noe som for mange oppleves vanskelig i andre fora.»

Ps: Hvis du strever med å utrykke deg på norsk, kan vi ved behov slå over til engelsk.

Rolf Aspestrand, psykoterapeut/veileder, MNGF, master i folkehelsevitenskap og 16 års erfaring fra Sentrum samtaleterapi & veiledning. Rolf er gift med Øystein, og har to barn. Han har tidligere levd i samliv med Dennis som døde av AIDS i 1996. «Livet i dag er bra. Samtidig ser jeg hvordan episoder med mobbing, diskriminering, tap og skam – rammet meg på flere måter enn jeg tidligere har sett, og stadig preger selvfølelsen, livsmotet og troen på egen verdi.»

 

Møter i 2024 :

Fredag 14. juni

Kl. 16.00 – 18.30

Vennligst melde deg på for hver dato, se hivnorge.no/kalender for informasjon og påmelding til de ulike datoene.

NB! Dersom du må få dekket reise, vennligst meld deg på minst én uke før samtalegruppen. 

Adresse: Rosenkrantz’ gate 4, Oslo sentrum, (HivNorges lokaler)

Inngang mellom Røør og Eilefs Landhandleri i Oslo Regnbuegate. Nærmeste trikkeholdeplass er Tinghuset med trikkerutene 17, 18 eller 19. Nærmeste t-banestasjon er Stortinget.

Velkommen!