Åpen gruppe for deg som ikke definerer deg som heterofil

HivNorge formidler et nytt tilbud vi tror enkelte av våre medlemmer og følgere kan ha glede av. Nemlig en åpen og uforpliktende samtalegruppe.

Hvor og når

place Rosenkrantzgate10 A. 6 etg, Oslo event 18.10.2019 - 18.10.2019 schedule 14:00 - 16:30

Tiltaket er i regi av Rolf Aspestrand, psykoterapeut/veileder, MNGF, master i folkehelsevitenskap på Sentrum psykoterapi & veiledning.
HivNorge vil dekke deltakeravgiften for de som er medlemmer i HivNorge – vil du bli medlem, klikk her.

Åpen og uforpliktende samtalegruppe:
Mangfold og annerledeshet beskrives ofte som noe positivt, men kan for mange være krevende å leve ut og å leve med – ikke minst over tid. Vi kan erfare gode liv, kjærlighet, glede og samvær, men også diskriminering, latterliggjøring, mobbing, ensomhet og utfordringer knyttet til HIV, PrEP, rus, vold og manglende tilhørighet. Savner du et sted du kan snakke åpent og beskyttet om hvordan det påvirker deg å leve ditt liv? Vi inviterer til et rom for samvær, refleksjon og støtte for ulike livserfaringer. Intensjonen er å være sammen om de gleder og utfordringer som preger våre liv som ikke-heterofile.
Vi ønsker det skal være relativt uforpliktende å være med i denne gruppen. Derfor definerer vi den som åpen – det vil si du kan delta hver gang eller en gang. Du velger selv om vil si noe eller dele noe med gruppen. Du er uansett hjertelig velkommen til å være sammen med oss. Om du kommer håper vi likevel du prøver å bli der i de 2.5 timene gruppen varer – da det gjør det tryggere for de som delta. Det vil maksimum være syv deltakere i gruppen med ønsket om å skape en trygg og støttende ramme
Her finner du invitasjonen og påmelding. Er du medlem i HivNorge, skriv det på skjemaet for påmelding.