Nå er fjernkontrollen din!  – workshop for kvinner som lever med hiv

OBS! NY DATO. Tenk etter; hva i hverdagen vil du ha mer av? Hva ønsker du deg mindre av? 

Hvor og når

place Et hotell på Østlandet event 05.09.2020 - 06.09.2020 schedule 10:00

HivNorge inviterer kvinner som lever med hiv til en workshop 5.–6. september.

Gjennom selvledelse – muligheten til å påvirke seg selv, egne tanker, følelser og atferd – blir du bedre på å sette grenser og oppnå balanse på forskjellige områder i livet. Du blir bedre rustet til å håndtere oppturer og nedturer.

Forestill deg at du blir mer bevisst på dine indre stemmer, tankefeller og adferd som leder deg vekk fra å være den beste utgaven av deg selv. Ville ikke det vært fantastisk?

Workshopen ledes av Walter Heidkampf – NLP-Coach og ACMC Metacoach og selv hivpositiv.

Det er viktig med aktiv deltakelse for å få utbytte av seminaret. I påmeldingen ber vi deg fylle ut din motivasjon for å delta. Det er begrenset antall plasser, og medlemmer og nye deltakere vil bli prioritert. For å få utbytte av seminaret er det også viktig med gode norskkunnskaper.

Kursavgift: Gratis for medlemmer i HivNorge og 400 kroner for ikke-medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn via dette skjemaet. Medlemskap koster 100 kroner.

Inkludert er hotellopphold i en natt, frokost, lunsj og middag på lørdag og frokost og lunsj på søndag. Utenbys deltakere kan få dekket reiseutgifter til Oslo etter rimeligste måte.

Tid: 5.-6. september. Oppstart lørdag formiddag, med hjemreise søndag ettermiddag.
Sted: Et hotell på Østlandet
Påmeldingsfrist: 10. august 2020