Digital temakveld om ensomhet og isolasjon

Hva gjør det med oss å være alene og isolert over tid? HivNorge inviterer til samtale med prest Petter Dille og daglig leder på Diakonhjemmet Omsorg, Dialog samtalesenter, Berge Andreas Jenvin-Steinsvåg.

Hvor og når

place Der hvor du befinner deg event 03.06.2020 - 03.06.2020 schedule 17:30

Etter deres samtale hvor de også kommer med noen råd, åpner vi for spørsmål og samtale fra deltakerne.

Petter Dille er til daglig prest i Ullern menighet og kjenner godt til vårt arbeid og situasjonen for mennesker som lever med hiv. Berge Andreas Jenvin-Steinsvåg har arbeidet med mennesker som lever med hiv i mange år, både nasjonalt og internasjonalt.

For å kunne delta er det behov for en smarttelefon eller datamaskin med internettilgang. Temakvelden vil arrangeres via en webside som heter https://zoom.us. Det er ikke vanskelig å bli med på dette, og hvis du har problemer med å koble deg på så hjelper vi deg.

En lenke til arrangementet blir sendt til alle påmeldte deltagere når påmeldingsfristen går ut mandag 3. juni kl. 15. Når du trykker på lenken lastes programvaren ned dersom du ikke allerede har den på din telefon/datamaskin. Du følger deretter instruksen i programvaren for å koble deg opp til arrangementet.

Ta kontakt på post@hivnorge.no eller telefon 21314580 om du har noen spørsmål.

Påmeldingsfrist mandag 3. juni klokken 15.00