Digital verdens aidsdag

OBS! Nytt klokkeslett. Verdens aidsdag er en solidaritetsmarkering for alle berørt av hiv. HivNorge inviterer i år til en faglig markering av verdens aidsdag. Fagkonferansen 1. desember strømmes direkte via Facebook, Instagram og Youtube og sendingen begynner klokken 10.00.

Hvor og når

place Strømmes via Youtube, Facebook og Instagram event 01.12.2020 - 01.12.2020 schedule 09:45 - 15:00

På programmet står blant annet: 

Seksjonsoverlege Bente Bergersen fra infeksjonmedisinsk poliklinikk på OUS Ullevål vil snakke om det videre arbeidet med retningslinjer for hivbehandling i Norge 2021 og hvordan ny behandling implementeres i disse.  

Infeksjonsmedisiner Marius Trøseid fra OUS Rikshospitalet gir en orientering om fremtidens behandling. Hvor nær er vi egentlig en kur? 

Dr. Nneka Nwokolo fra ViiV Healthcare forteller forskning og funn knyttet til hiv og aldring. 

I Norge har vi langt på vei nådd 90-90-90 målene til UNAIDS, hvordan jobber vi videre på hivfeltet? Det vil bli panelsamtaler både om hvordan vi skal møte de behovene mennesker som lever med hiv nå melder og hvordan vi bør spisse innsatsen for å jobbe forebyggende fremover.  

Helseminister Bent Høie deltar med egne betraktninger om hvordan feltet har utviklet seg i hans tid som helseminister, og hans tanker om hvor vi står i dag.  

Plussprisen deles ut. 

Det er ikke nødvendig å melde seg på, men dersom du ønsker at vi sender deg en påminnelse på e-post kan du registrere navn e-postadresse under.