Et liv med hiv – Trondheim

Hva er egentlig hiv? Hvem lever med hiv i Norge i dag, hvem kan få det, og hva gjør det med deg? Er hiv og aids det samme, og dør folk av aids i Norge? Disse og mange andre spørsmål får du svar på hos Studentersamfundet i Trondhjem torsdag 13. februar, når HivNorge, to unge som selv lever med hiv og en sykepleier som har jobbet hele sitt yrkesliv med hiv kommer på besøk.

Hvor og når

place Trondheim event 13.02.2020 - 13.02.2020 schedule 19:00

HivNorge er pasientorganisasjonen for dem som lever med hiv. Men hva er egentlig hiv? Hvem lever med hiv i Norge i dag, hvem kan få det, og hva gjør det med deg? Er hiv og aids det samme, og dør folk av aids i Norge?

Disse og mange andre spørsmål får du svar på hos Studentersamfundet i Trondhjem torsdag 13. februar, når HivNorge, to unge som selv lever med hiv og en sykepleier som har jobbet hele sitt yrkesliv med hiv kommer på besøk. Still dine egne spørsmål anonymt, og få svar på det DU lurer på! Du har kanskje sett programmet «Ikke spør om det» på NRK, men lurer fremdeles på noe? Kom til Studentersamfundet 13. februar, og spør om det!

Arrangementet er gratis!

Arrangementet organiseres av Studentersamfundet i Tronhjem. Se mer informasjon på Facebook.