Vi møtes til gruppesamtaler for MSM pionerer og langtidsoverlevende

Vi fortsetter vårt helsefremmende gruppetilbud for MSM (menn som har sex med menn) pionerer og langtidsoverlevende med hiv, med fokus på livskvalitet og samtaler rundt eksistensielle temaer. Samtalene ledes av filosof Thomas Bernard Thiis-Evensen fra Dialog Samtalesenter. 

Hvor og når

place HivNorges lokaler, Christian Krohgs gate 34 event 17.09.2020 - 17.09.2020 schedule 18:00

«Til tross for – at vi ikke så en fremtid – ser vi nå fremtiden foran oss» 

En ramme for gode møter med likepersoner, der vi samtaler undersøkende, lydhørt og berørt sammen om det som er viktig for gruppen.

Det vil bli fire kvelder for samtale med oppstart 17. september kl. 18:00 – 20:00. De neste kveldenene bestemmes av gruppe første kveld.

Vi møtes i HivNorges lokaler i Christian Krohgs gate 34.

HivNorge vurderer fortløpende hvilke tiltak det er nødvendig å ta for å sørge for at smittehensyn er ivaretatt. Det er derfor satt en grense på 8 deltakere pr gang, og du må melde deg på slik at vi har oversikt over hvem som deltar.

Vi minner om at det er viktig at du sørger for god hånd- og hostehygiene, vi tilrettelegger også lokalet slik at det er mulig å overholde en meters avstand under hele arrangementet. Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon, har vært i områder med høy grad av smitte de siste 10 dager eller vært i nær kontakt med noen som har påvist Covid-19 infeksjon kan du ikke delta ved denne anledningen. Vi oppfordrer alle til å en hver tid følge helsemyndighetenes råd for smittevern.

Ved spørsmål eller problemer kan du ta kontakt med HivNorge på telefon, mail eller Facebook Messenger.

Påmeldingsfrist for samtalegruppene er mandag 14. september.