Gruppesamtaler for pionerer med Dialog samtalesenter

HivNorge inviterer i samarbeid med «Dialog» (tverrfaglig samtalesenter) til en fortsettelse av vårt samtalekonsept om eksistensielle temaer knyttet til det å være hiv-langtidsoverlevende.

Hvor og når

place Christian Krohgs gate 34 event 24.09.2019 - 24.08.2019 schedule 18:00 - 20:00

Konseptet forener øvelser i oppmerksomt nærvær med filosofiske samtaler. Målet er å erfare det styrkende i å være oppmerksomt tilstede i deg selv, og orientert mot det viktige.

Vi skal oppleve at det er godt å være, å være meg, her, med gruppen, og arbeide med eksistensielle grunnspørsmål, på denne måten.

Tilbudet vil gå over to kvelder nå i høst, tirsdag 24. september og 8. oktober, klokken 18.00-20.00.

Tilbudet er utviklet for dere som «til tross for» dårlige odds lever med diagnosen, og som ønsker å utforske hvordan hiv på ulike måter preget livet den gang – og nå sammen med likepersoner. Hvilke erfaringer sitter du med, hvilke spor har erfaringene skapt? Hvordan leves forholdet mellom åpenhet, hemmelighold og skam? Hvilke overlevelsesstrategier har hver enkelt tatt i bruk? Gruppen velger selv hvilke eksistensielle temaer vi vil arbeide med.

HivNorge vil sammen med filosofisk praktiker Thomas Bernhard Thiis-Evensen og psykolog Janne Marit Larsen fra samtalesentret «Dialog» skape en god og trygg arena for samtaler.

Gruppesamtalen vil bli holdt i HivNorges lokaler Christian Krohgs gate 34 0186 Oslo.

Dette er et gratistilbud for alle hiv-langtidsoverlevde, men HivNorges medlemmer vil bli prioritert. Ønsker du å bli medlem i HivNorge, koster det kr. 100,- pr. år og du kan melde deg inn via denne linken.

Ring eller mail gjerne Jens Harald Älgenäs Eliassen: jens.harald@hivnorge.no / 988 16 209 om du har spørsmål.