Gruppesamtaler med «Dialog» høsten 2019

HivNorge inviterer i samarbeid med «Dialog» (tverrfaglig samtalesenter) til en fortsettelse av vårt samtalekonsept om eksistensielle temaer knyttet til det å være hiv-langtidsoverlevende.

Hvor og når

place Christian Krohgs gate 34, 0186 OSLO event 24.09.2019 - 24.09.2019 schedule 18:00 - 20:00

Konseptet forener øvelser i oppmerksomt nærvær med filosofiske samtaler. Målet er å erfare det styrkende i å være oppmerksomt tilstede i deg selv, og orientert mot det viktige.

Vi skal oppleve at det er godt å være, å være meg, her, med gruppen, og arbeide med eksistensielle grunnspørsmål, på denne måten.

Tilbudet vil gå over to kvelder nå i høst, tirsdag 24. september og 8.oktober, klokken 18.00-20.00.

Tilbudet er utviklet for dere som «til tross for» dårlige odds lever med diagnosen, og som ønsker å utforske hvordan hiv på ulike måter preget livet dengang – og nå sammen med likepersoner. Hvilke erfaringer sitter du med, hvilke spor har erfaringene skapt? Hvordan leves forholdet mellom åpenhet, hemmelighold og skam? Hvilke overlevelsesstrategier har hver enkelt tatt i bruk? Gruppen velger selv hvilke eksistensielle temaer vi vil arbeide med.

HivNorge vil sammen med filosofisk praktiker Thomas Bernhard Thiis-Evensen og psykolog Janne Marit Larsen fra samtalesentret «Dialog» skape en god og trygg arena for samtaler.

Gruppesamtalen vil bli holdt i HivNorges lokaler Christian Krohgs gate 34, 0186 Oslo.

Dette er et gratistilbud for alle hiv-langtidsoverlevde, men HivNorges medlemmer vil bli prioritert. Ønsker du å bli medlem i HivNorge, koster det kr.100,- pr. år og du kan melde deg inn på denne linken.

 

Ring eller mail gjerne Jens Harald Älgenäs Eliassen: jens.harald@hivnorge.no / 988 16 209om du har spørsmål.

 

Du vil få en kopi av din påmelding på mail etter du har besvart. Hvis ikke du får denne har ikke påmeldingen gått gjennom, prøv på nytt eller kontakt HivNorge.