Har du spørsmål om hiv og covid-19?

HivNorge inviterer til digital temakveld om hiv og covid-19. Dag Henrik Reikvam, overlege og forsker ved Ullevål sykehus, gir oss en oversikt over forskningsfunn på sammenhengen mellom hiv og covid-19, og forteller det som er verdt å vite om koronavaksinene.

Hvor og når

place zoom.us event 03.03.2021 - 03.03.2021 schedule 17:00

Er vaksinene trygge for alle? Prioriteres mennesker med hiv i vaksinekøen? Er det noen sammenheng mellom alvorlig sykdomsforløp ved covid-19 og hiv?

Foredraget blir tatt opp og publisert på vår Youtube-kanal i etterkant. Kun foredragsholder vil være synlig på i opptaket.

Har du spørsmål om vaksinene eller om det er egne forbehold du bør ta som lever med hiv? Temakvelden vil være digital, og det er mulig å stille spørsmål underveis eller ved å sende inn spørsmål i forkant. Spørsmål kan sendes til post@hivnorge.no eller via vår Facebook-side.

For å kunne delta er det behov for en smarttelefon eller datamaskin med internettilgang. Temakvelden vil arrangeres via en webside som heter https://zoom.us. Det er ikke vanskelig å bli med på dette, og hvis du har problemer med å koble deg på så hjelper vi deg.

En lenke til arrangementet blir sendt til alle påmeldte deltagere etter at påmeldingsfristen har gått ut onsdag 3. mars kl. 14. Når du trykker på lenken lastes programvaren ned dersom du ikke allerede har den på din telefon/datamaskin. Du følger deretter instruksen i programvaren for å koble deg opp til arrangementet. Ta kontakt på post@hivnorge.no eller telefon 21314580 om du har noen spørsmål.

Tid: Onsdag 3. mars kl. 17
Sted: Der hvor du befinner deg
Påmeldingsfrist: Onsdag 3. mars kl. 14

PDF med informasjon om temakvelden