Hva er det gode liv? – Seminar for langtidsoverlevende

HivNorge inviterer i samarbeid med det tverrfaglige samtalesenteret “Dialog” til en fortsettelse på vårt seminartilbud om eksistensielle temaer knyttet til det å være hiv-langtidsoverlevende.

Hvor og når

place OSLO event 26.09.2020 - 27.09.2020 schedule 10:00

«Til tross for at vi ikke så en fremtid – ser fremtiden foran oss» 

 

Todagers seminar 26.-27. september på et hotell i Oslo. Seminaret er for msm (menn som har sex med menn) pionerer og langtidsoverlevende over 50 år. Det er utviklet for dere som ’til tross for’ dårlige odds lever med diagnosen, og hvordan dette på ulike måter har preget livet da – og preger livet nå.

Vi har flere ganger brukt konseptet på våre pionerseminar og i samtalegrupper. Tilbudet er utviklet for dere som «til tross for» dårlige odds lever med diagnosen, og som sammen med likepersoner ønsker å utforske hvordan hiv på ulike måter preger livet. Hvilke erfaringer sitter du med, hvilke spor av erfaringene lever du ut, og hvordan vil du leve fremover? Hvordan lever du ut forholdet mellom:

  • frihet og ansvar/valg
  • ensomhet og tilknytning/fellesskap
  • meningsløshet og søken etter det som oppleves å gi mening
  • Sex/tap av muligheter – tør vi tro at vi ikke kan smitte andre
  • sykdom/død og livskvalitet.

HivNorge vil sammen med filosofisk praktiker Thomas Bernhard Thiis-Evensen fra samtalesenteret «Dialog» skape en god og trygg arena for samtaler og dialog, i vakre naturomgivelser.

Håper du blir med.

Endelig program og ytterligere informasjon vil komme på et senere tidspunkt. Reiseutgifter vil bli dekket for de som er bosatt utenfor Oslo-område.

Påmeldingsfrist for seminaret er satt til 27. august.

For medlemmer i HivNorge er seminaret gratis. For ikke-medlemmer er det en egenandel på kr. 400,-. Medlemskap i HivNorge koster kr. 100,- pr. år og du kan melde deg inn ved å klikke her.

Ring eller mail gjerne Jens Harald Älgenäs Eliassen:  jens.harald@hivnorge.no / 988 16 209  om du har noen spørsmål