Livsstilsworkshop for alle som lever med hiv

Å leve med hiv har i løpet av de siste 40 år endret seg enormt. Kunnskap, medisiner, lovverk og holdninger har åpnet opp for gode liv og livsutsikter. Samtidig er det erfaringer og utfordringer knyttet til hivstatus som påvirker oss på mange måter. Vi inviterer til refleksjon og støtte for ulike livserfaringer for personer som lever med hiv.

Hvor og når

place Lillestrøm event 20.09.2024 - 22.09.2024 schedule 17:00

Intensjonen er å være sammen om de gleder og utfordringer som preger våre liv. Vi ønsker å skape en trygg setting der du kan møte et gjenkjennende blikk, og snakke om erfaringer som ellers kan være vanskelig å dele i hverdagen. Alle som lever med hiv er invitert, uavhengig av alder, kjønn, seksualitet og bakgrunn.

Mulige temaer for samtale: sosiale utfordringer, intimitet, arbeidsliv, møte med ulike livsfaser, avvisning, ensomhet, diskriminering, stigma, uro/angst og varierende selvfølelse. Og hvordan har din identitet, selvfølelse og seksualitet endret seg i forhold til endringer innen medisinering og PrEP. Det forventes at deltakerne er med på hele opplegget, inkludert lørdag kveld.

Ps: Hvis du strever med å utrykke deg på norsk, kan vi ved behov slå over til engelsk.

Samlingen ledes av Rolf Aspestrand, som bidrar med erfaringer og kunnskap ved behov. «Jeg ønsker å skape et trygt rom der vi kan støtte hverandre, oppleve et gjenkjennende blikk og bygge tilhørighet. Noe som for mange oppleves vanskelig i andre fora.»

Rolf Aspestrand, psykoterapeut/veileder, MNGF, master i folkehelsevitenskap og 18 års erfaring fra Sentrum samtaleterapi & veiledning. Rolf er gift med Øystein, og har to barn. Han har tidligere levd i samliv med Dennis som døde av AIDS i 1996.

 

Foto: Quentin Pepo, unsplash.com