Mestringskurs for mennesker som lever med hiv

HivNorge inviterer mennesker som lever med hiv til mestringskurs 13.-15. september 2019. Helgen ledes av gestaltterapeut Heidi Gaupseth.

Hvor og når

place Oslo-området, mer info gis til påmeldte event 13.09.2019 - 15.09.2019 schedule 17:00

Sett av helgen 13.–15. september og bli med på en givende helg med faglig påfyll, sosialt samvær og gode samtaler! Her kan du bli kjent med og utveksle erfaringer med andre som lever med hiv.

La deg inspirere gjennom dialog og erfaringsutveksling, til å tenke om deg selv og egne erfaringer fra å leve med hiv. Hvordan kan mine erfaringer være til inspirasjon og nytte for andre? La deg inspirere av andres erfaringer og levde liv.

Vi vil veksle mellom å jobbe i plenum og i mindre grupper, forelesning og gruppeøvelser, med utgangspunkt i tema som bringes inn fra deltakerne. Det hele fasiliteres av gestaltterapeut Heidi Gaupseth.

Det er viktig med aktiv deltakelse for å få utbytte av seminaret.

I tillegg til det faglige programmet vil vi som vanlig sette av god tid til å ha det sosialt sammen og bli bedre kjent. Målsettingen med helgen er å samles til dialog og legge grunnlag for dannelse av uformelle nettverk mellom mennesker som lever med hiv.

Seminaret er åpent for alle som lever med hiv. Det er begrenset antall plasser, og personer som ikke har deltatt før og medlemmer vil bli gitt prioritet. For å få utbytte av seminaret er det viktig med gode norskkunnskaper.

Kursavgift: Gratis for medlemmer i HivNorge og 400 kroner for ikke-medlemmer.
Er du ikke medlem, kan du melde deg inn via dette skjemaet. Medlemskap koster 100 kroner.

Inkludert er hotellopphold i to netter, frokost, lunsj og middag. Utenbys deltakere kan få dekket reiseutgifter til Oslo etter rimeligste måte.

Tid: 13.-15. september. Oppstart fredag ettermiddag, med hjemreise søndag etter lunsj.
Sted: Et hotell i Oslo-området

Påmeldingsfrist: 28. august 2019