MSM og levd lenge med hiv?

HivNorge vil gjerne invitere deg som er mann, som har sex med menn og som har levd med hiv siden før 1996 til temakveld 7. mai!

Hvor og når

place Christian Krohgs gate 34, 0186 Oslo event 07.05.2018 schedule 18:00

HivNorge ønsker å rette fokus på hiv-veteranene, i første omgang menn som har sex med menn som fikk hivdiagnosen før de gode medisinene ble tilgjengelige på andre halvdel av nitti-tallet. En gruppe som kanskje har vært oversett i alt for lang tid.

HivNorge har fått innspill på temaer som berører denne gruppen spesielt, de som overlevde mot alle odds og hva dette har gjort med livet senere. Hvilke spor det har satt, hvilke erfaringer man sitter med rundt åpenhet, hemmelighold og skam, og hvilke overlevelsesstrategier hver enkelt har hatt.

Vi vil også ha fokus på sex og kjærlighetslivet, hva det kan bety å bli eldre med hiv og ikke minst hvordan man kan ivareta helheten i helsebildet for den enkelte. For noen har livet med hiv vært uten store bekymringer, mens for andre finnes det mange temaer man ønsker å snakke om og få råd om hvordan man kan ta tak i.

En ressursgruppe bestående av msm hiv-veteraner har allerede begynt å se nærmere på temaer som bør belyses og hvordan vi kan organisere dette arbeidet fremover. Vi ser for oss både temakvelder og seminar.

Vi ønsker innspill og erfaringer fra deg som er mann som har sex med menn og som har levd lenge med hiv.

Håper du har anledning til å ta turen 7. mai. Velkommen!

Vi serverer mat og drikke, og derfor må du melde deg på her.