Pionérseminar for msm

HivNorge arrangerer helgeseminar for msm som har levd med hiv siden før medisinrevolusjonen i 1996. Seminaret holdes 26.-28. april på Soria Moria, i Oslo. Påmeldingsfrist 17. april!

Hvor og når

place Soria Moria Hotell og Konferansesenter, Voksenkollveien 60, 0790 Oslo event 26.04.2019 - 28.04.2019 schedule 11:30

Helgeseminar 26.–28. april på Soria Moria, på Voksenkollen i Oslo, er for msm (menn som har sex med menn) pionerer som har levd med hiv siden før medisinrevolusjonen. Det er utviklet for dere som til tross for dårlige odds lever med diagnosen, og hvordan dette på ulike måter preget livet da – og preger livet nå. Hvilke spor og erfaringer man sitter med, hva med åpenhet, hemmelighold og skam. Hvilke overlevelsesstrategier hver enkelt har hatt.

Vi vil også ha fokus på sex og kjærlighetsliv. Nå er det grundig fastslått at 0=0, som betyr at uten målbart virus er vi ikke smittsomme. Kan vi og tør vi virkelig tro på det? Hva betyr andre helseutfordringer som er vanlig når man blir eldre, i kombinasjon med hiv og hivmedisiner. Hva betyr god helhetlig helse for oss?

HivNorge vil sammen med filosofisk praktiker Thomas Bernhard Thiis-Evensen fra samtalesenteret «Dialog» og lege Nils Petter Sørung (dr. Nils) skape en god og trygg arena for samtaler og dialog, i vakre naturomgivelser.

Håper du blir med, men du må ta fri fredagen.

Endelig program og ytterligere informasjon vil komme på et senere tidspunkt.
Reiseutgifter vil bli dekket for de som er bosatt utenfor Oslo-området. Hver enkelt må ta seg til Voksenkollen selv. Sjekk inn kl. 11.30, lunsj kl. 12.00 – og vi begynner seminaret med dr. Nils kl. 13.00, seminaret avsluttes søndag etter lunsj.

For medlemmer i HivNorge er seminaret gratis. For ikke-medlemmer er det en egenandel på kr. 400,-. Medlemsskap i HivNorge koster kr. 100,- pr. år og du kan melde deg inn via elektronisk innmeldingsskjema.

Påmeldingsfrist for seminaret er satt til 17. april. Påmelding skjer via «Påmelding»-knappen.

Ring eller mail gjerne Jens Harald Älgenäs Eliassen: jens.harald@hivnorge.no / 98816209 om du har noen spørsmål.