Positive women høsten 2018

Velkommen til seminar for kvinner som lever med hiv 19.–21. oktober. Få med deg nyttige verktøy hjem og bli kjent med og utveksle erfaringer med andre kvinner. Vi samles på et idyllisk hotell på Østlandet for faglig påfyll, sosialt samvær og gode samtaler.

Hvor og når

place Oppmøte på HivNorges kontor. event 19.10.2018 schedule 16:00

Dette seminaret er for kvinner som lever med hiv, og under en hyggelig helg sammen med andre hivpositive kvinner vil vi dele erfaringer og lære verktøy som kan være til nytte for å leve best mulig med hiv.

Vil du være med? Sett av helgen 19.–21. oktober og bli med på en givende helg du også! Vi samles på et idyllisk hotell på Østlandet for faglig påfyll, sosialt samvær og gode samtaler.

Seminaret er utviklet av og for kvinner som lever med hiv, og på programmet står blant annet gruppeoppgaver, deling av positive erfaringer, og gruppeveiledning ved gestaltterapeut Heidi Gaupseth.

I tillegg til det faglige programmet vil vi som vanlig sette av god tid til å ha det sosialt sammen og bli bedre kjent. Målsettingen med helgen er å samle kvinner til dialog og legge grunnlag for dannelse av uformelle nettverk.

Seminaret er i regi av HivNorge og Nye Pluss. Det er begrenset antall plasser, og kvinner som ikke har deltatt før og medlemmer vil bli gitt prioritet. For å få utbytte av seminaret er det viktig med gode norskkunnskaper.

Kursavgift: Gratis for medlemmer i HivNorge og/eller Nye Pluss. 400 kroner for ikke-medlemmer.
Dersom du ikke er medlem, kan du melde deg inn via påmeldingsskjemaet. Medlemskap koster 250 kroner i Nye Pluss (100 for ikke-arbeidende hivpositive) og 100 kroner i HivNorge.

Inkludert er hotellopphold i to netter, frokost, lunsj og middag. Utenbys deltakere kan få dekket reiseutgifter til Oslo etter rimeligste måte.

Når: 19.–21. oktober 2018, fra fredag ettermiddag og med hjemreise søndag etter lunsj.
Hvor: Et hotell på Østlandet
Påmeldingsfrist: 30. september.

Påmelding via dette skjemaet.