Velkommen til samlivskurs – hvordan leve gode liv sammen

Når man skal leve livene sine sammen, kan hverdagen by på små eller store utfordringer. Hvordan møter man disse? Dette er et kurs som mange vil ha god nytte av som forebyggende kurs for å leve gode liv sammen som partnere og kjærester.

Hvor og når

place Et hotell på Østlandet event 05.11.2022 - 06.11.2022 schedule 10:00

Diakonhjemmet omsorg og HivNorge inviterer til samlivskurs for par, hvor en eller flere lever med hiv. Kurset er åpent for alle, uavhengig av kjønn, bakgrunn eller samlivsform.  

Kurset skal gi verktøy for å leve gode liv sammen. Kurset holdes av familieterapeut Mia Holhjem Almli, som til daglig jobber ved Kirkens familievernkontor i Follo. Kirkens Familievernkontor er tilknyttet Diakonhjemmet omsorg. Temaer som blir berørt er blant annet kommunikasjon, følelser, konflikter og seksualitet. 

Det legges opp til oppgaver som skal løses av parene, da det er dere som skal jobbe sammen i deres samliv. Man velger selv hvor mye man vil dele, det er dere som snakker sammen om deres liv, og det er ikke tanken at man skal utlevere seg selv eller hverandre. Kurset holdes på norsk, så det er viktig å beherske norsk for å få utbytte av kurset. 

Her kan du laste ned invitasjon til utskrift.

Alle som melder seg på, vil bli kontaktet for en innledende samtale i forkant av kurset for å avklare om dette er noe for dere. Hvis dere har store utfordringer knyttet til å være par eller er i krise, er ikke dette kurset egnet for å løse det. 

HivNorge dekker opphold og reisekostnader etter rimeligste måte. 

Tid: 5.-6.november 2022
Sted: Hotell på Østlandet
Påmeldingsfrist: 20. oktober 

 

Foto: Aaron Burden/Unsplash