Samtalegrupper for kvinner som lever med hiv

HivNorge inviterer til samtalegrupper for kvinner som lever med hiv. Gruppen er åpen for alle kvinner i alle aldre og livssituasjoner.

Hvor og når

place  Christian Krohgs gate 34, 0186 Oslo event 01.04.2022 - 01.04.2022 schedule 15:00 - 17:30

Målet med gruppen er å møte andre som har liknende erfaringer som deg selv, og finne ut hvordan vi kan ta vare på oss selv og hverandre. Vi ønsker å legge til rette for at gruppen kan bli et «støttende fellesskap» der dere kan utforske temaer som er viktige for oss, som åpenhet, sex, psykisk helse, seksuell helse, egenomsorg, ensomhet og fellesskap. Det settes ikke opp et tema for hver gruppe, men vi melder inn temaer i gruppa fra gang til gang. Gruppen har taushetsplikt overfor hverandre og det som tas opp i gruppen, og alle må skrive under på en erklæring om taushetsplikt. Gruppen vil ledes av gestaltterapeut Heidi Gaupseth.

Samtalegruppene finner sted i HivNorges lokaler i Oslo. Gruppen møtes fredag 1. april, kl. 15.00-17.30. Flere datoer kan bli aktuelt. 

Alle våre arrangementer er gratis for medlemmer. Medlemskap koster 100 kr. per år og er åpent for alle privatpersoner. Hvis du ikke ønsker å bli medlem, koster det kr. 100,- per gang du deltar. For deg som bor utenfor Oslo, dekker vi utgifter til reise (og overnatting dersom det er nødvendig).  

Det er begrenset antall plasser, og medlemmer og nye deltakere vil bli prioritert. For å få utbytte av samtalegruppen er det viktig med gode norskkunnskaper. 

Påmeldingsfrist:30. mars 2022