UTSATT: ny dato kommer Hvordan ivareta egen psykisk helse?  

HivNorge inviterer til digital temakveld om psykisk helse torsdag 8. april. Temakvelden vil ledes av psykolog Erik Ross fra Diakonhjemmet og vil handle om hvordan man kan ivareta egen psykiske helse og oppleve økt mestring i hverdagen.  

Hvor og når

place zoom.us event 08.04.2021 - 08.04.2021 schedule 18:00

Mange opplever å ha det litt ekstra tungt nå for tiden, og føler både på isolasjon og ensomhet. Savnet etter å snakke med og møte andre styrkes av de strenge smittevernanbefalingene som er innført. Psykolog Erik Ross vil snakke om hvordan vi selv kan ivareta egen psykiske helse og oppleve økt mestring, selv under en pandemi. Det vil bli mulig å stille spørsmål og dele egne erfaringer.  

Temakvelden vil være digital, og det er mulig å stille spørsmål underveis eller ved å sende inn spørsmål i forkant. Spørsmål kan sendes til post@hivnorge.no eller via vår Facebook-side. 

For å kunne delta er det behov for en smarttelefon eller datamaskin med internettilgang. Temakvelden vil arrangeres via en webside som heter https://zoom.us. Det er ikke vanskelig å bli med på dette, og hvis du har problemer med å koble deg på så hjelper vi deg. 

En lenke til arrangementet blir sendt til alle påmeldte deltagere etter at påmeldingsfristen har gått ut torsdag 8. april kl. 14. Når du trykker på lenken lastes programvaren ned dersom du ikke allerede har den på din telefon/datamaskin. Du følger deretter instruksen i programvaren for å koble deg opp til arrangementet. Ta kontakt på post@hivnorge.no eller telefon 21314580 om du har noen spørsmål. 

 

Tid: Torsdag 8. april, kl. 18.00 

Sted: Der hvor du befinner deg 

Påmeldingsfrist: Torsdag 8. april, kl. 14