Temamøte om Hivfondet

Lurer du på om du kan søke støtte fra Hivfondet? Hvordan søker du, og hvilken informasjon må du legge ved søknaden? HivNorge inviterer til temamøte om Hivfondet og hvordan man søker støtte. Du kan delta digitalt eller fysisk på møtet.

Hvor og når

place Zoom, eller HivNorges lokaler event 31.03.2022 - 31.03.2022 schedule 17:00 - 19:00

Temamøtet arrangeres 31. mars kl. 17.00. Kvelden ledes av styreleder i Hivfondet, Geir Audun Andersen, som vil gå gjennom hvem som kan søke og søknadsskjema. Han vil og kunne svare på spørsmål om Hivfondet og søknadsprosessen.

Tid: Torsdag 31. mars,  kl. 17
Sted: Zoom, eller HivNorges lokaler i Christian Krohgs gate 34
Påmeldingsfrist: Onsdag 30. mars, kl. 14

 

Fysisk deltagelse:
De som ønsker kan følge temakvelden fysisk fra HivNorges lokaler i Christian Krohgs gate 34. For å delta fysisk må du huke av på «fysisk deltagelse» i påmeldingsskjemaet under. Det er viktig at vi vet hvor mange som kommer med tanke på matservering.

Digital deltagelse: 
Digital deltagelse vil foregå via Zoom. For å få tilsendt link til Zoom-møtet må du huke av på «digital deltagelse» i påmeldingsskjemaet under. Du vil få tilsendt lenken samme dag som arrangementet.

Vi har begrenset kapasitet til å gi teknisk støtte til de som deltar over Zoom, og anbefaler at dere laster ned og prøver ut programvaren i god tid før møtet. Enhver som vil delta med Zoom er selv ansvarlig for å ha en datamaskin med riktig programvare, kamera, mikrofon og høyttaler og tilstrekkelig god internettforbindelse. Vi anbefaler ikke å delta via telefon eller nettbrett da det er vanskeligere å betjene slike enheter under stemmegivning. Vi anbefaler at dere laster ned og prøver ut programvaren i god tid før møtet.

 

Ta kontakt på post@hivnorge.no eller telefon 21314580 om du har noen spørsmål.