Utvekslingsseminar for migranter som lever med hiv

HivNorge inviterer til utvekslingsseminar for mennesker som lever med hiv og har migrantbakgrunn fra Afrika. Ved å dele erfaringer og opplevelser, både gode og dårlige, har vi som mål å styrke mestringsevner, sosiale nettverk og få å leve bedre liv med hiv.

Hvor og når

place Bergen event 15.09.2023 - 17.09.2023 schedule 20:00

Vi gjentar arrangementet med utvekslingsseminar, denne gangen for deltakere fra Vestlandet.

Helgen 15. til 17. september samler HivNorge deltakere fra Vestlandet til seminar for å dele erfaringer fra å leve med hiv, hvordan være migrant i Norge,  opplevelser i møte med helsevesenet og vi vil snakke åpent om stigma.

Har du lurt på om du skal fortelle andre om din hivdiagnose? Føler du på bekymring for å bli behandlet annerledes fordi du lever med hiv?

Erfaringsutvekslingen er ment å motivere og inspirere hverandre, og bidra til økt mestringsfølelse i møte med hverdagen. Vi har som mål at vonde opplevelser skal få mindre plass, og etablering av et sosialt nettverket vil være en gevinst vi tar med oss videre etter helgen.

Faller du i målgruppene for deltakere av seminaret og kunne tenke deg og delta: ta kontakt med HivNorges rådgiver Guro på 966 26 058 eller epost.

Foto: Vonecia Carswell/Unsplash.com