Samling for å dele reaksjoner etter masseskytingen 25. juni

Masseskytningen i Oslo 25. juni har påvirket mange. HivNorge ønsker alle velkomne til en samling som vil gi rom og mulighet for å være sammen og snakke om reaksjoner og tanker etter masseskytingen i sommer. Vi inviterer til våre nye lokaler i Rosenkrantz' gate 4 den 3. november kl. 16:30. 

Hvor og når

place Rosenkrantz' gate 4 event 03.11.2022 - 03.11.2022 schedule 16:30 - 18:30

Bli med på en samling hvor det er rom og tid for å dele reaksjoner etter masseskytingen i sommer.

Mange av våre frivillige og ansatte var aktivt med under PrideOslo aktivitetene i dagene før den 25. juni, og ble således sterkt påvirket av masseskytingen. Skyteepisoder med et spesifikt mål rammer ofte annerledes enn tilfeldig skyting. Denne gangen mistenker man at angrepet var spesifikt rettet mot den skeive befolkningen. Dette skaper uro og frykt. I tillegg skaper det mange spørsmål i etterkant, slik som samfunnets holdning til skeive, ens egen verdi, og tilhørighet.  HivNorge ønsker derfor å invitere alle som føler seg berørt og har ønske om å samles til en kveld hvor vi sammen kan dele etterreaksjoner etter skytingen.

Samlingen holdes i HivNorges lokaler i Rosenkrantz’ gate 4, fra kl. 16:30. Det vil bli matservering, så vi ber om at du melder deg på slik at vi vet hvor mange som kommer.

Påmelding gjøres på lenken under.

Ta kontakt på post@hivnorge.no eller telefon 21 31 45 80 om du har noen spørsmål.