Verdens aidsdag – 1. desember

1. desember markeres verdens aidsdag over hele verden. Bli med HivNorge og Fafo til lunsj med faglig påfyll, hvor vi tar opp erfaringer og lærdom etter 40 år med hiv. Aksept, den norske kirke og HivNorge inviterer til en solidaritetsmarkering i Trefoldighetskirken i Oslo samme kveld. Det blir en markering for alle, og blant flere høydepunkter kommer Nils Bech og Tord Gustavsens Quartet. Les mer om arrangementene under.

Hvor og når

place Oslo event 01.12.2022 - 01.12.2022 schedule 12:30

Lunsj med faglig påfyll fra klokken 12.30 

Har hivepidemien forandret oss? Dette er hovedspørsmålet når HivNorge og forskningsstiftelsen Fafo inviterer til fagseminar på verdens aidsdag. Hvordan har hivepidemien bidratt til holdningsendringer på en rekke samfunnsområder? Stikkord fra seminarprogrammet er skeivt kulturår, rusbehandling, brukerrollen i helse- og velferdstjeneste, kirkens transformasjon og nye epidemier.  

Fafo og HivNorge inviterer til lunsj med påfølgende fagseminar, mellom klokken 12.30 og 15.30 i Fafos lokaler i Borggata 2B på Grønland i Oslo. 

MELD DEG PÅ FAGSEMINARET HER

 

Solidaritetsmarkering i Trefoldighetskirken 

Årets solidaritetsmarkering i Trefoldighetskirken er for alle berørt av hiv til alle tider. Det blir refleksjoner og historiefortelling fra flere som har vært berørt av hiv på ulikt vis siden 80- og 90- tallet. Nils Bech og Tord Gustavsens Quartet stiller med musikalske innslag. Det blir anledning til å tenne lys eller legge en rose for alle som ønsker det. 

NB: Senest ankomst 17.50. Programmet begynner 18.00, det er derfor viktig at alle er på plass senest 17.50.
Adresse: Akersgata 60 ovenfor regjeringskvartalet i Oslo.